Wie zijn wij

Tridax Software staat voor professionele en betrouwbare software voor het midden- en klein bedrijf. Ruim 10 jaar bouwen wij voor klanten betaalbare en gebruikersvriendelijke software oplossingen en kunnen wij u helpen bij het adviseren, ontwikkelen en onderhouden van IBM Lotus Domino/Notes applicaties en servers. Wij beschikken over ervaren Lotus Notes/Domino gecertificeerd personeel om u daarbij te helpen.


Cashmaster voorraad en kassa

Wat in 1999 begonnen was als een eenvoudig voorraad beheer programma, is nu uitgegroeid tot een volwaardig voorraad en kassa softwarepakket dat voornamelijk geschikt is voor de detailhandel. Cashmaster is modulair uit te breiden met een verhuur, webwinkel en klantenmodule. Cashmaster is ontwikkelt door Tridax Software.


IBM Business partner

Als IBM business partner kunnen wij u helpen bij het installeren en implementeren van Lotus Domino/Notes oplossingen. Verder beschikken we over een aantal standaard templates waarmee u gelijk aan de slag kunt. Bekijk onze diensten pagina voor meer informatie.


Geautoriseerd reseller van SpamSentinel en SWING Integrator

Tridax Software is geautoriseerd reseller van de producten SpamSentinel van Mayflower Software en SWING Integrator van SWING Software. Wij kunnen u helpen bij het installeren en implementeren van deze software oplossingen in uw bedrijf. Bekijk onze producten pagina's voor meer informatie.