Ervaar het zelf

Spamsentinel anti-spam\virusscanner

Email is tegenwoordig waarschijnlijk ook binnen uw bedrijf één van uw belangrijkste zakelijke toepassingen die u gebruikt. U kunt het dus ook niet meer missen. Helaas wordt u net zoals miljoenen andere bedrijven elke dag lastig gevallen door email dat SPAM/Virussen/Trojans bevatten. Om u te beschermen tegen deze email heeft Mayflower Software een product op de markt gebracht onder de naam SpamSentinel. Dit product is geschikt voor een Lotus Domino en MS Exchange mail server.

Stop SPAM
Spamsentinel maakt het beheerders van een Lotus Domino of MS Exchange omgeving makkelijker om SPAM tegen te houden. De laatste versie van SpamSentinel maakt gebruik van twee "engines" om spam en virussen te identificeren. U kunt erop rekenen dat 99,6% van de SPAM geblokkeerd wordt.

Spamsentinel werkt out-of-the-box
Dit betekent dat SpamSentinel na installatie direct voor u werkt. U hoeft niet elk SPAM woord of afzender emailadres dat u maar kunt bedenken in te typen. SpamSentinel maakt gebruik van wereldwijde communities die 24 uur per dag bezig zijn om SPAM tegen te houden, zodat uw SpamSentinel continue voorzien is van de laatste anti-spam data om SPAM en virussen te identificeren.

SpamSentinel biedt u de volgende oplossingen voor uw mailserver:

SpamSentinel Hosted
We maken gebruik van onze ervaring om spam aan deze dienst die het eenvoudigste van alle huidige aanbod bieden:. Blokkeer spam zonder de gebruiker in quarantaine, rapporten of administratieve inspanning
Deze oplossing werkt met Lotus Notes en Microsoft Exchange.

SpamSentinel Server
SpamSentinel draaid als een onderdeel van uw Domino server. SpamSentinel stopt spam en virussen, zonder de aankoop van een extra apparatuur of servers. Berichten worden gecontroleerd tijdens de SMTP-verbinding, voordat ze in Mail.box belanden.

SpamSentinel Exchange
SpamSentinel voor Microsoft Exchange draait op de Windows Server en controleert berichten wanneer ze worden ontvangen. Gemakkelijk te installeren en makkelijk te gebruiken, SpamSentinel for Exchange biedt een on-premise oplossing voor degenen die niet gebruiken willen maken van SpamSentinel hosted.